Zpět na článek

Žulová perla vaší kuchyně

Nádobí, které vydrží, má nepřilnavý povrch a skvěle vypadá? To je řada Granite.

 
Jak určitě sami víte, bez pořádného nádobí se při vaření neobejdete. A když už si jej rozhodnete pořídit, může být těžké vyznat se ve všech těch nepřeberných druzích, designech a značkách. Jak tedy nesáhnout vedle a vybrat si takové, které vydrží a bude vám dobře sloužit? Máme pro vás tip.
 
Vytvořili jsme kolekci nádobí, která skvěle vede teplo, je opatřena granitovým nepřilnavým povrchem, díky kterému se pokrm nepřipálí a navíc je odolný proti poškrábání. Navíc vypadá skvěle a rozhodně vám neudělá ostudu :)
 
Kolekce Granite je vyrobena z litého hliníku – lehkého a skvěle vodivého kovu, který zajišťuje rychlý přenos tepla. Dno jsme opatřili indukční vrstvou a tak lze nádobí použít na všech druzích varných desek.
 
Všechny hrnce, kastroly a rendlíky jsou doplněné o klasickou skleněnou poklici, kterou jsme ale navíc vybavili silikonovým knobem – to proto, aby při vaření nepřijímal teplo a nepálil do rukou. I to, že hrnce jsou celokovové, včetně uchou, má svůj důvod. Mysleli jsme totiž na to, aby je bylo možné bez poklice použít i pro přípravu pokrmů v troubě.
 
A je tedy jen na vás, zda si vyberete třeba kompletní jedenáctidílnou sadu nádobí, nebo jen některý samostatný kousek z kolekce Granite – ať už je to pekáč, forma na bábovku, muffiny, nebo některou z pánví.
 
Ale to není všechno! Chcete-li své kuchyňské náčiní opravdu vyladit, v granitovém designu máme i nože, krájecí prkénko, nebo skleněné dózy na potraviny. Nakoupíte zde.